10.07.1985 Plaats: Veltwijckpark
Toeschouwers: 2.250

Na KFC Germinal Ekeren - R Antwerp FC

Germinal in de slotminuten

Tijdens de eerste helft legde KFC Germinal Ekeren een duidelijk veldoverwicht aan de dag tegen een versterkte invallersploeg van R Antwerp FC. Verdiend kwam de thuisploeg na vijftien minuten spel op voorsprong via Van Cotthem.

Na de rust verliep het meer evenwichtig. Pogingen van Mark Van der Linden en Rudolf Wabra kenden evenwel geen succes. Op de 75e minuut zette Mark Van der Linden een strafschop voor handspel van Kersten om. In de slotminuten legde Van Cotthem de eindcijfers vast op 2-1 (bron: onbekend - 11/07/1985).

Round-up oefencampagne '85 (4)

In het Veltwijkpark te Ekeren, trad R Antwerp FC aan met een versterkte invallersploeg. Het werd een slappe wedstrijd waarin Van Cothem na een half uur Germinal op voorsprong bracht. Een kwartier vóór tijd tekende Mark Van der Linden op strafschop voor de gelijkmaker. Drie minuten vóór het eindsignaal bezorgde Van Cothem de thuisploeg met een prachtig vluchtschot de zege. Na de rust testte R.A.F.C. de Hongaarse verdediger Laszlo Szepessy van Raba Eto Györ (Walter Voet - Antwerp Clubblad-1 - 13/08/1985).

(bron: de pers & Antwerp Clubblad - 11/07/1985)

11 Cisse Severeyns

46' Verschaeren (uit)/
Kerstens (in)

Notice: Trying to get property of non-object in /home/rafcmuse/domains/rafcmuseum.be/public_html/wedstrijdarchief/wedstrijdfiche.php on line 675
2 Marc Baele (uit)/

Thooner (T.) (in)
46'

10 Frank Moonen (uit)/
15 Mark Van der Linden (in)
46'

5 Rudi Taeymans (uit)/
13 Rudi Smidts (in)
75'

15' Van Cotthem 1-0
Ruststand 1-0
      Mark Van der Linden
(penalty) 1-1
75'
87' Van Cotthem 2-1
90' Eindstand 2-1 90'