17.10.1971 Plaats: Edgar Desmedtstadion

Scheidsrechter: Vital Loraux

Petrus Cap - René Biebaut
Toeschouwers: 8.000

Een beetje gelijkopgaande wedstrijd waarin onze ploeg toch de beste kansen creëerde. In de 27e minuut een inzenden van Van Gool naar Eklund en 0-1. Vlak voor rust in de 44e minuut knalde Eklund de 0-2 binnen. Na de pauze een offensief van de thuisploeg en in de 52e minuut werd het 1-2 via Tödebusch. Nog steeds onder druk van Brugge zwierde Van Gool de bal naar de tweede paal en Arnolis had maar binnen te koppen. 1-3 minuut 54. Het spel werd wat bitsiger met enkele gele kaarten tot gevolg. Van Gool gaf nog maar eens een voorzet en Arnolis scoorde vanop 30 meter. met nog 9 minuten te gaan was de wedstrijd gespeeld. Iets voor werd Eklund neergehaald in het strafschopgebied maar Dan Coe besloot op Vukasovic.
(Harry Cuypers - bron: eigen verslaggeving - 22/11/2017)

???
90' Eindstand 1-4 90'