08.05.1986 Plaats: Olympiastadion
Toeschouwers: 500

Callebaut Cup - Club Brugge KV-R Antwerp FC
Vlotte Brugse zege

Club Brugge met slechts weinig A-titularissen in de ploeg, was haast doorlopend in de aanval tegen R Antwerp FC. De thuisploeg kon die superioriteit pas na een halfuur uitdrukken met een knap kopbaldoelpunt van Op De Beeck uit corner van testspeler Didier Segers (Stade Leuven).

De thuisploeg bleef ook na de herneming vlot domineren en kwam verdiend op 2-0 wanneer aanvoerder Degryse schitterend afwerkte na dubbelpass met tester Segers (J.D.S.T. - bron: onbekend - 09/05/1986).

Club vlot voorbij R.A.F.C.

BRUGGE — Club Brugge KV trad aan zonder zijn vijf internationalen en liet ook een aantal andere basispionnen aan de kant. Op De Beeck opende de score na het half uur met een kopbal. Even voor rust kreeg R Antwerp FC twee goede kansen om gelijk te stellen, maar zowel Albert Vandenbergh als Cisse Severeyns besloten tegen de paal.

R.A.F.C. ging na de rust op zoek naar de gelijkmaker, maar een counterend Club dikte tien minuten voor tijd aan tot 2-0 via Degryse (bron: onbekend - 9/05/1986).

15 Serge van Wijngaerden (in)
70'

8 Ronny Prins (uit)/
13 Werner Peeters (in)
70'

Erik Diels
30' Paul Op De Beeck 1-0
Ruststand 1-0
80' Marc Degryse 2-0
90' Eindstand 2-0 90'