5 2
12.09.1926 Plaats: Edgar Desmedtstadion

Scheidsrechter: Henri Maeck

Na Royale Cercle Sportif Brugeois - Royal Antwerp FC
Veel volk op het terrein wanneer referee Maeck het aftrappen fluit voor de twee aangekondigde ploegen die voltallig optreden. Het spel wordt snel doorgedreven van het in het begin. De Brugsche doelverdediger moet op zijne hoede zijn. Cercle valt niettegenstaande herhaaldelijk aan. Van Poucke weet een corner van De Vos te verwerken. Gelukkig houdt de keeper der rood-witten zijn heiligdom in bedwang. Toch moet hij rond de 25en minuut een schot van Brilleman op corner laten inloopen, waarna De Vos nog twee man dribbleert en aan de rust de leiding aan Royale Cercle Sportif Brugeois geeft met 3-0.

Het spel is maar pas hernomen, wanneer Proot de backs op zich trekt en bal overzettend aan Van Poucke, deze gelegenheid geeft nummer vier te netten. Royal Antwerp F.C. gaat ten aanval. Nadat De Plancke een schot van Dis Bastin redt, wordt Camiel Simons door Baes gemaaid. De penalty hiervoor toegekend, wordt door Frans Théron omgezet. Een weinig later profiteert Symons van een ontijdig uitloopen van Deplancke om den stand op 4-2 te brengen. Frans Théron mist een penalty toegestaan voor hands van Van Halme. Eindelijk valt Royale Cercle Sportif Brugeois opnieuw aan. Sus Van den Cloot een bal van Proot onvoldoende wegwerkend, geeft aan Ryschart gelegenheid nummer vijf in te zenden.

(bron: GvA - historisch archief - 13/09/1926)

Camiel Simons 4-2 91'
91' Ryschart 5-2
93' Eindstand 5-2 93'