2 1
13.03.1932 Plaats: Dudenpark

Scheidsrechter: Louis Baert

Na Union Saint-Gilloise (SR) - Royal Antwerp FC

Royal Antwerp FC heeft in 't Dudenpark met 2-1 verloren na een spannende match. De kapitale match werd door heer Baert geleid voor de twee elftallen. Union Saint-Gilloise (SR) leidt de eerste aanvallen en bekomt corner die niets uithaalt. Weydisch zet in, Van den Eynde herneemt en Louis Somers redt. Louis Somers houdt een aanval tegen van Weydisch.

Willy Ulens schiet van ver. De Antwerpsche halflijn werkt goed, doch Union Saint-Gilloise (SR) haalt goed spel uit. Op de 12e minuut ontstaat een doelworsteling. Willy Ulens scoort nummer een. Union Saint-Gilloise (SR) reageert en De Bogneet mist een schoone kans. Op de 34e minuut bekomt Union Saint-Gilloise (SR) vrijschop voor hands. Vanop twintig meter stelt Raemdonck gelijk. Nu wordt de keeper van Union Saint-Gilloise (SR) nog fel op de proef gesteld. Rust volgt met 1-1.

Verdeeld spel zet de tweede helft in. Louis Somers en zijn backs krijgen veel werk tot R.A.F.C. reageert. Op de 18e minuut lukt Welkenhuyzen nummer twee vanop 25 meter. Union Saint-Gilloise (SR) valt aan en blijft de meerdere. R.A.F.C. reageert, doch het blijft 2-1.

(bron: GvA - historisch archief - 14/03/1932)

Willy Ulens 0-1 12'
34' John Raemdonck 1-1
Ruststand 1-1
63' Félix Welkenhuysen 2-1
90' Eindstand 2-1 90'