3 4
07.08.1932

Scheidsrechter: Verhé

Na Association Sportive Ostendaise - Royal Antwerp FC

Veel volk als scheidsrechter Verhé de elftallen in lijn roept. Association Sportive Ostendaise vangt aan met de zon in de oogen. De eerste aanvallen gaan uit van Royal Antwerp FC, dat zich dadelijk de meerdere toont. Verdruye redt verscheidene keeren, terwijl Theo(phiel) (Fille) Bastin een gemaakt doel mist. Op voorzet van Stanghe breekt Lamoot door, doch zendt neven leeg doel. Op de 21e minuut teekent R.A.F.C. haar eerste doel aan langs Dis Bastin, die schuin schot, waarbij Verdruye onvoldoende houdt. Twee minuten later past Sooi(ke) De Vries naar Willy Ulens die boven den uitloopenden Verdruye onhoudbaar binnen kopt. A.S.O. tracht de kans te doen keeren. Louis Somers redt tweemaal. Even voor de rust maakt Sooi(ke) De Vries nummer drie met een fraai schot in den bovenhoek. De spelers gaan zich dan verfrisschen.

Na de poos zetten de lokalen alle zeilen open en op de vijfde minuut passeert M. Deprez Rik De Deken en lost een grondscherend schot dat voor den duikelenden Louis Somers te machtig blijkt. De Sinjoren worden overmeesterd. Na 18 minuten brengt Cafmeyer den stand op 2-3. De rood-groenen zijn niet meer te houden. Cafmeyer dwingt penalty af die Lamoot benuttigd om den stand gelijk te zetten. Niet voor lang echter. Op pas van Willy Ulens zet Fille Bastin onhoudbaar binnen. De rest van den wedstrijd is goed verdeeld. Verdruye krijgt nog gevaarlijke schotten te verwerken. Zonder meer breekt het einde aan. R.A.F.C. rangschikt zich dus voor de finale.

(bron: GvA - historisch archief - 08/08/1932)

Ruststand 0-3
50' Marcel Deprez 1-3
63' Cafmeyer 2-3
73' Robert Lamoot 3-3
      Fille Bastin 3-4 75'
90' Eindstand 3-4 90'