Scheidsrechter: S. Verstraeten

Johan Beerens - Jean-Pierre Demesmaeker
Toeschouwers: 100

Laatste troepenschouw voor start competitie

Eigen bericht - SC Eendracht Aalst en Regi Van Acker waren even in de Proximus League, maar in beroep even snel terug in Derde Nationale. R Antwerp FC had zo geen tegenstander voor de openingsspeeldag van de campagne 2015-2016. De Antwerpcoach vond een oplossing in de uitdaging van zijn jongere broer Lieven Gevaert. Diens West-Vlaamse club SC Dikkelvenne was wat graag bereid die vrijdag 7 augustus te sparren tegen het stamnummer een. Zo reisde de Great Old gezwind richting Gavere om er binnen de minuut de openingstreffer te netten via Romain Davigny, van wie beweerd werd dat hij dicht bij een contract op de Bosuil stond. De Great Old was daarmee gelanceerd voor nog twee doelpunten van William Owusu Acheampong in die eerste spelperiode. Aanvoerder Maxime Biset, die als enige Antwerpspeler de hele wedstrijd volmaakte, zag erop toe dat ook de tegenstander nog voor de pauze mocht juichen. Ondanks de bijna volledige make-over moest de thuisploeg ook na de kampwissel de wet van de sterkste ondergaan. Gavere was uitgelopen om de Great Old te verwelkomen en kreeg na goals van Geoffry Hairemans, Nico Binst en... Nico Binst in totaal zeven treffers te zien op het Marc Gevaert Complex. Niettegenstaande Maksim Stojanac (nog) geen speelminuten scoorde, deelde de Servische jeugdinternational in de vreugde van de overwinning.

(PeWe - bron: De ANTWERPSUPPORTER Online - 07/08/2015)

1 Nicaise Kudimbana (in)
46'

23 Romain Davigny (uit)/
7 Grégory Dufer (in)
46'

19 Jonas Heymans (uit)/
5 Jannes Vansteenkiste (in)
46'

18 Pietro Perdichizzi (uit)/
3 Steve Colpaert (in)
46'

22 Andy Van Hoof (uit)/
8 Joren Dom (in)
46'

16 Anthony Di Lallo (uit)/
6 Wim De Decker (in)
46'

12 Djaïd Kasri (uit)/
15 Johanna Omolo (in)
46'

11 Joeri Dequevy (uit)/
14 Stallone Limbombe (in)
46'

9 William Owusu Acheampong (uit)/
23 Nico Binst (in)
46'

24 Jason Adesanya (uit)/
20 Geoffry Hairemans (in)
46'

Romain Davigny 0-1 1'
      William Owusu Acheampong 0-2 28'
      William Owusu Acheampong 0-3 30'
      Pietro Perdichizzi 34'
39' MIchaël Kissi 1-3
Ruststand 1-3
61' Sébastien Stassin
      Geoffry Hairemans 1-4 62'
      Nico Binst 1-5 72'
      Nico Binst 1-6 79'
90' Eindstand 1-6 90'