Maurice Sanzot - José Jacobs
Toeschouwers: 22000

Na R SC Anderlecht - R Antwerp FC

Jubileumjaar in 34 afleveringen (2)

Tegen een bijzonder agressieve thuisploeg kregen de rood-witten geen schijn van kans. Al van in de eerste minuten werd de Great Old onder zware druk gezet zodat doelpunten niet lang konden uitblijven.

In de 15e minuut openden de paars-witten langs Olsen de stand. Amper drie minuten later werd Theo Custers opnieuw geklopt. Leo Vander Elst liet een kopbal van Perusovic in eigen doel afwijken. Even was er nog hoop toen diezelfde Leo Vander Elst alleen op Munaron afstevende. Hij besloot echter in het zijnet. Vervolgens klommen de cijfers binnen de vijf minuten naar een 4-0 stand door treffers van Nielsen en Haan.

Na die wervelende eerste helft werd het gelukkig wat minder druk voor de neus van Theo Custers, hoewel hij nog enkele schitterende reddingen op zijn actief bracht. Tien minuten voor tijd milderde Harry Cnops tot 4-1. R.A.F.C. kreeg evenwel betaald antwoord langs Brylle (Antwerp Clubblad-5 - 9/11/1985).

Johny Velkeneers (in)
46'

0 Ruud Kaiser (uit)/
Harry Cnops (in)
67'

Harry Cnops
Leo Van der Elst (own-goal)
Nielsen
Arie Haan
90' Eindstand 5-1 90'