R. Cappellen F.C. R. Antwerp F.C.
0 1
27.08.1992 Plaats: Louis Lucasstadion

Round-up Vriendschappelijk 1992 (01)

Ondanks de afwezigheden van Rudi Smidts, Alex Czerniatynski, Ratko Svilar, Hans-Peter Lehnhoff en Willy Vincent, hebben de rood-witten gemakkelijk de maat genomen van de sterke derdeklasser RFC Cappellen. Al in de eerste helft hadden Cisse Severeyns, Dragan Jakovljevic en Zsolt Muzsnay het verschil kunnen maken, pech bij de afwerking, alsook een secure doelman Mestdagh hielden de brilscore op het bord.

Na de rust volgden heel wat vervangingen. In de 63e minuut kon de ingevallen Peter Van Hout op voorzet van Noureddine Moukrim Royal Antwerp FC op voorsprong brengen (0-1). De lokalen waren met Huts (nipt naast) in de 66e minuut en twee minuten later met Jacobs (op de lat) dicht bij de gelijkmaker. Het finale verdict bleef uiteindelijk een logische zege voor de rood-witten.
(bron: Antwerp Clubblad (3) - 19/09/1992)

20 Stewan Stojanovic (in)
46'

3 Nico Broeckaert (uit)/
12 Wim Kiekens (in)
46'

11 Cisse Severeyns (uit)/
16 Peter Van Hout (in)
62'

10 Zsolt Muzsnay (uit)/
15 Antonio Salvador Bustamante (in)
62'

Ruststand 0-0
      Peter Van Hout 0-1 63'
90' Eindstand 0-1 90'