Erik Clerkx - Guy Marchand
Toeschouwers: 5.000

Na R Antwerp FC - KSK Beveren

Retrospectieve door Peter

In de vooruitgeschoven vrijdagavondpartij pakte de Great Old de twee punten tegen KSK Beveren, dat enkele weken in goede doen was en ook op de Bosuil fel van zich afbeet. R Antwerp FC startte goed. Cisse Severeyns kopte over. Milos Bursac nam De Vlieger onder vuur, de Beverse goalie redde. De Waaslanders kwamen gaandeweg opzetten. Een knal van Van Britsom ging via de onderkant van de at opnieuw het veld in. Vlak voor de rust redde "ouwe gouwe Ratko" subliem een stiftballetje van Van Overtvelt.

De tweede helft was duidelijk R.A.F.C. getint, met bij momenten fris bewegingsvoetbal. Rood-wit kende al vlug succes toen H.-P. Lehnhoff er na een lange run met een harde knal 1-0 van maakte. De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar de kansen bleven voor R.A.F.C. Pogingen van Didier Segers en H.-P. Lehnhoff kenden geen succes. Een knappe dubbele combinatie tussen Milos Bursac en Cisse Severeyns wel. 2-0. De wedstrijd was gespeeld.

R Antwerp FC is inmiddels aan 10 matchen zonder nederlaag toe, scoorde in die periode 14 keer en liet er slechts 4 binnen. Kritiek op de manier van spelen is absurd (Antwerp Clubblad 8 - 29/10/1993).

12 Gary Colling (in)
70'

53' Hans-Peter Lehnhoff 1-0
63' Wim Kiekens
75' Milos Bursac
77' Milos Bursac 2-0
90' Eindstand 2-0 90'