12.01.1990 Plaats: Bosuilstadion
Toeschouwers: 1.000

Na R Antwerp FC - MVV

Zoran Stojadinovic scoorde opnieuw

Na de 8-0 cijfers tegen tweedeklasser KFC Eeklo van afgelopen dinsdag nam R Antwerp FC deze wedstrijd tegen het Nederlandse MVV aanvankelijk te licht op. Resultaat was dat de bezoekers zich in de eerste helft als gevaarlijkste ploeg manifesteerde. Na 30 minuten leverde dat een doelpunt van Smeets op. Een wakker geschud R.A.F.C. begon vervolgens sneller te spelen. Zoran Stojadinovic kon nog voor de pauze gelijkstellen.

De tweede helft werd een kopie van de eerste. De thuisploeg begon opnieuw inspiratieloos te acteren. Dimitri Davidovic trachtte het tij nog te doen keren door Nico Claesen, Plamen Simeonov en Patrick Van Veirdeghem naar de kant te halen. De ingreep veranderde weinig.
Voor aanvang van de wedstrijd deelde de Great Old mee dat dank zij sponsor Superclub de toegangsprijzen voor het Europese bekertreffen met Keulen met 30 tot 40 procent worden verlaagd. Ook schenkt de sponsor 400.000 Bfr. aan de Koning Boudewijnstichting (bron: onbekend - 13/01/1990).

Raymond Smeets

67' Patrick Van Veirdeghem (uit)/
Rafaël Quaranta (in)

67' Plamen Simeonov (uit)/
Ronny Van Geneugden (in)

67' Nico Claesen (uit)/
Alex Czerniatynski (in)

Armand Benneker (uit)/
Patrick Meijers (in)
67'

Raymond Smeets 0-1 29'
43' Zoran Stojadinovic 1-1
Ruststand 1-1
90' Eindstand 1-1 90'