Antwerp F.C. Beerschot A.C.
5 3
04.10.1903 Plaats: Kruisstraat

Eerste competitiezege tegen de stadsrivaal
In afgrijselijke weersomstandigheden en onder leiding van Rodolf William Seeldrayers, startte Antwerp FC de eerste oktoberzondag op haar nieuwe veld in de Kruisstraat met slechts negen man tegen Beerschot AC. Het klassieke verhaal van al de even klassieke laatkomers. Van Stappen en Casteleyns sloten na vijf minuten aan. Bij de rust teerde Beerschot op een nipte 1-2 voorsprong. Toen Albert Friling in buitenspel geloofde, kon Antwerp FC gelijkstellen. Langs Van Dooren werd het zelfs 3-2. Bauwer dribbelde iedereen op zijn weg en zorgde direct voor antwoord. Beerschots laatste stuiptrekking! Antwerp FC scoorde nog twee doelpunten. Doelman Linsen ging geen van beide malen vrijuit. Het was meteen de eerste competitiezege van Antwerp FC tegen de stadsrivaal (5-3).
(Dirk Willocx - bron: Antwerp Clubblad - 29/11/2003)

Frédéric Bauwer

20' Jules Robyns 1-0
      Herbert Potts 1-1 26'
      Louis Rochet 1-2 42'
Ruststand 1-2
55' Jean Robyns 2-2
65' Edouard Van Dooren 3-2
      Frédéric Bauwer 3-3 68'
81' ??? 4-3
85' ??? 5-3
90' Eindstand 5-3 90'